[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Praktyką wymaganą przez polskie przepisy jest wdrożenie systemu HACCP (System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli),
GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej) i GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej).

Oferujemy doradztwo związane z aspektami higieny w obiektach gastronomicznych i przemysłowych, zarówno nowo otwieranych jak i już istniejących.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”279″ img_size=”1920×580″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

CO OBEJMUJE WDROŻENIE SYSTEMU HACCP?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  •  dokumentację GHP, GMP oraz systemu HACCP – wymaganą do uruchomienia lokalu,
  • wdrożenie systemu HACCP oraz GHP i GMP,
  • przeszkolenie personelu w powyższym zakresie,

Dokumentacja przekazywana jest w wersji papierowej oraz elektronicznej.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]