[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Praktyką wymaganą przez polskie przepisy jest wdrożenie systemu HACCP (System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli),
GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej) i GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej).
Oferujemy doradztwo związane z aspektami higieny w obiektach gastronomicznych i przemysłowych, zarówno nowo otwieranych jak i już istniejących.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”279″ img_size=”1920×580″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
CO OBEJMUJE WDROŻENIE SYSTEMU HACCP?
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
- dokumentację GHP, GMP oraz systemu HACCP – wymaganą do uruchomienia lokalu,
- wdrożenie systemu HACCP oraz GHP i GMP,
- przeszkolenie personelu w powyższym zakresie,
Dokumentacja przekazywana jest w wersji papierowej oraz elektronicznej.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]